AAT/BlauwBloed/reunie/2015

A A T

Aan- en AfvoerTroepen

Gebouw Wittenberg waar onze reunie zal plaatsvinden.

Betaling en daarmee deelname aan de

AAT-BlauwBloed.nl reunie is 3 september afgesloten.

Aanmelding door betaling voor de reunie is 3 september afgesloten.


Grote AAT-BlauwBloed reünie 18 september 2015.


Landmacht logistiekdag

 

voor reünisten van de Aan en AfvoerTroepen.


In samenwerking met het regiment

Bevoorradings- en Transporttroepen B&T organiseert AAT-BlauwBloed een grote reünie voor het

100 geboortejaar  jaar van de  Aan- en AfvoerTroepen.


100 jaar Bevoorrading en Transport bij de landmacht, in één dag kunnen oud AATers dit beleven bij en op de legerplaats Stroe .


09:00 uur Speciale openstelling van nhet AAT Museum.

Om terug te gaan in de tijd biedt het AAT museum een fantastisch overzicht van 1915 tot 2000, het jaar dat het regiment Aan en AfvoerTroepen integreerde met het regiment Intendancetroepen tot het regiment Bevoorradings- en Transporttroepen (B&T).


10:30 uur (vanaf) Ontvangst met koffie en koekje In het nieuwe multifunctionele gebouw Wittenberg waar reünisten elkaar soms weer  na 20-60 jaar ontmoeten.


Na een uitgebreide lunch is er in het auditorium een presentatie “Landmacht logistiek in 2015” met aansluitend een show van de modernste legervoertuigen voor transport van personen en materiaal met demonstraties van o.a. de nieuwste laad- en lossystemen.


Voor onze dames loopt er een synchroon programma met een presentatie over het modernste bedrijfsrestaurant en keuken van Nederland met rondleiding langs de keuken, restaurant en spoelkeuken waar logistiek eveneens op hoog niveau staat.


Na deze activiteiten is er weer een gezellig samenzijn in de prachtige accommodaties  van de Wittenberg waarna de dag wordt afgesloten met de traditionele rijsttafel.


17:30 uur Einde van de reünie


AATers die zijn geregistreerd bij de reünieorganisatie AAT-BlauwBloed krijgen voor deze dag een uitnodiging met details en kosten voor deze dag.

 

Ben je AATer en nog niet geregistreerd bij AAT-BlauwBloed? REGISTREER je nu via de knop op deze pagina en je ontvangt een uitnodiging.


Tot ziens op de reünie.


Hartelijke groet, AAT-BlauwBloed team.