BB-VETERANEN

AAT-Veteranen.

A A T

Aan- en AfvoerTroepen

Als  AAT-veteraan en kun je je bij ons registreren en lid worden van de AAT-BlauwBloed re√ľnisten "vereniging". 


Registratie en lidmaatschap is en blijft gratis.


Je kunt dan deelnemen aan  een van de jaarlijkse AAT re√ľnies die wij organiseren en vroegere dienstmaten ontmoeten of gewoon leuke dag hebben.


Het is mogelijk foto's of films uit je diensttijd aan de website te linken of je hobby te delen met een foto- of filmreportage.


Wij hebben geen specale activteiten voor veteranen.


Voor AAT-veteranen is er vanuit ons * Regiment Bevoorradings- en Transporttroepen de:


Vereniging Veteranen van het Regiment Bevoorradings- en Transporttroepen.


Op hun website zie je welke activiteiten er voor je georganiseerd worden waar je aan kunt deelnemen en wat zij voor je kunnen betekenen..


Je kunt je daar direct aanmelden voor het lidmaatschap.  Voor 1,25 Euro per maand ben je  al lid, wat let je. Hier de knop naar de website Veteranen B&T:
.
Impressie van  enkele activiteiten die onze Vereniging Veteranen B&T organiseerde:* In het jaar 2000 werden de Regimenten AAT en Intendance samengevoegd tot het


Regiment Bevoorradings- en Transporttroepen (B&T).Nuldelijnsveteranenzorg


Veteranen die steun nodig hebben krijgen dat in eerste instantie van hun eigen sociale netwerk zoals familie en vrienden. Niet iedereen heeft een sociaal netwerk waar hij zijn of haar verhaal kwijt kan. Soms begrijpen collega veteranen ook beter waar de schoen wringt en hebben zij meer beeld en geluid bij de verhalen die door een veteraan wordt verteld. Kameraadschappelijke steun is vaak heel belangrijk voor veteranen. Daarom is in 2012 het initiatief genomen om een makkelijk toegankelijk, landelijk dekkend netwerk op te richten van gecertificeerde nuldelijnshelpers.


Deze nuldelijnsondersteuning is voor iedere veteraan of militair dienstslachtoffer en zijn relaties. Nuldelijnshelpers zijn merendeels zelf ook veteraan. Zij zijn aangesloten bij veteranenvereniging die is aangesloten bij het veteranenplatform. Voor ons Regiment is dat de Veteranen Vereniging Regiment Bevoorrading en Transport (VVRBenT). Wil je een beroep doen op een veteranenhelper van ons regiment dan kan dat via:


Coordinator VVRBenT

S.C. Ubels


nuldelijnszorg@veteranenbent.nl        06-81724202


Maar ook andere organisaties maken deel uit van dit netwerk. Bijvoorbeeld: Stichting Ontmoetingscentrum Limburgse Veteranen, Stichting Reservisten Nederland, Duin en Bollenstreek, De Oude Stomp, Initiatief Jonge Veteranen, Nederlandse Unifil Vereniging, Vereniging Jonge Veteranen, etc. Al deze verenigingen en hun nuldelijnshelpers zijn te vinden via:


Digitale Sociale Kaart Veteranen (DISK-V) :      www.disk-veteranen.nl

 

Het veteranenloket:      www.veteranenloket.nl      088-3340000  24/7 bereikbaar voor je.


Of via een veteranenontmoetingscentrum in de regio:


www.veteranenontmoetingscentra.nl


Veteranen helpen elkaar en staan voor elkaar klaar!
Update:

20190220 pluk

20180712 Pluk

20180213 Pluk

20171110 Pluk

20161220 Pluk

20160815 Pluk